Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Секретар:


м-р Ирена Авировиќ
е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Благајник:


д-р Драган Зајковски
е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите